Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مراکشی را شکست داد. با همان مصدومیتِ اولین مبارزه، رفت به مصاف کوبایی باتجربه و قهرمان جهان. زخم‌اش سر باز کرد و عاقبت او را از رینگ بیرون کشاند. در ۲۲سالگی با اولین حضورش در جمع ۱۶بوکسور برتر المپیک ایستاد و با بغض گفت: می‌خواستم طلسم بوکس کشورم را بشکنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر ابرو و پیشانی‌ام نشکافته بود، عملکرد بهتری داشتم. آمده بودم نتیجه بگیرم، اما نشد. شرمنده مردم ایرانم. المپیک۲۰۲۱ تمام شود.

تو بمانی و تصویر نیمه‌تمام خودت روی سکوها. دوباره بلند شوی، همه حسرت‌ها را جمع کنی در مشت‌هایت. به صد نرسیده باشد! دنباله بلند رؤیاهایت را بگیری ببری صربستان. مشت بزنید، عرق بریزید. ناداوری زیاد ببینید. رفقا حذف شوند. درست ۹۷روز گذشته باشد و تو بشوی آخرین بازمانده کشورت در رینگ بلگراد.

ثانیه‌های آخر، دوباره آن زخم آشیل سر باز کند. همان ناحیه روی پیشانی‌ات، اما این‌بار فرق دارد. سه راند تمام می‌شود. تو از زخم و رنج‌گذشته‌ای. اشک و خون را مزه کرده‌ای. نام پیروز دانیال شه‌بخش را می‌شنوی. بغض بزرگ توکیو اشک شوق می‌شود در چشمان تو، سیستان‌وبلوچستان و همه. ایران برای اولین‌بار در تاریخ روی سکو‌های قهرمانی جهان بوکس جایگاهی برای خود ذخیره کرده است.

پیش‌بینی مدال مسابقات قهرمانی جهان را داشتی؟

من قبل از صربستان خودم را روی سکو و بین برترین‌های دنیا می‌دیدم. این را پیش از آن‌که روی رینگ بروم مدام در ذهنم مرور می‌کردم، اما شبیه این سوال را وقتی سهمیه المپیک گرفتم از من می‌پرسیدند.

چه سؤالی؟‌

می‌پرسیدند فکر می‌کردی از استان محرومی مثل سیستان‌وبلوچستان سهمیه المپیک بگیری؟

و تو همیشه فکر‌ها و تصویر‌های خودت را داشتی.

دقیقا همیشه خودم را بین بهترین‌ها تصور می‌کردم. از وقتی شروع کردم، خواب المپیک را می‌دیدم؛ از ۱۳سالگی که به بوکس آمدم.

بالاخره المپیک هم رفتی و تجربه‌اش در صربستان به کار آمد.

بله از نظر جسمی و روانی آماده بودم. روبه‌روشدن با قهرمان‌های بزرگ در مسابقاتی مثل المپیک جسارت را بیشتر می‌کند. من چهار حریف داشتم از چهار قاره. حریف اولم موسی چام از گامبیا بود که راحت شکست‌اش دادم. همین برای مبارزه با مکزیکی به من انگیزه داد و او را در سه راند پیاپی بردم. حریف قرقیز می‌خواست تمرکزم را به هم بریزد، تلاش کردم در رینگ هوشمندانه عمل کنم. لیتوانی هم سخت بود و در بوکس حرفه‌ای هم فعالیت می‌کرد.

از شب مبارزه با لیتوانی بگو.

برای من شبی رؤیایی بود. مبارزه حساسی داشتم. برای اداره رینگ خیلی تلاش کردم. با مصدومیت راند سوم تا ثانیه‌های آخر سعی کردم رقابت ادامه پیدا کند و داور مثل المپیک توکیو مبارزه را قطع نکند. وقتی تمام شد و اعلام کردند برنده‌ام، خیلی خوشحال بودم. برای بوکس ایران، خودم، هم‌تیمی‌ها و کادرفنی که خیلی زحمت کشیدند.

از طرفی از آسیب‌دیدگی هم نگران بودم. دوست نداشتم آخرین شب ما باشد، اما بعد با اعلام مسأله پزشکی و نرسیدن به مبارزه بعدی، ادامه این شادی نیمه‌تمام ماند و با غصه همراه شد؛ البته شاید هم حکمتی در این ماجرا بود. به حال برای همه این اتفاقات و دست‌خالی نماندن بوکس خدا را شکر می‌کنم؛ و ظاهرا دوباره همان جای قبلی آسیب دید.

بله. همان نقطه روی پیشانی و البته نزدیک‌تر به عصب بینایی‌ام با پارگی بیشتر و عمیق‌تر. پایان مسابقه مسأله پزشکی را پیگیری کردیم. حدود چهار ساعت هم معطل شدیم که کادرپزشکی آیا برای درمان و بخیه اقدام می‌کنند. بعد هم اعلام کردند مصدومیت به عصب چشم نزدیک و خطرناک است. هر چه برای مسابقه بعدی اصرار کردم، نپذیرفته و گفتند مبارزه‌ام از نظر پزشکی مردود است و اجازه حضور در نیمه‌نهایی را ندادند.

این مدال تاریخی را حاصل تلاش چند نفر می‌دانی؟

قبل از هر چیز خواست خدا بوده. خانواده‌ام خیلی حمایت کرده و انگیزه می‌دادند. آقای استکی خیلی تأثیرگذار بود، واقعا به من لطف داشت و محمود نوهتانی را که از ابتدای نوجوانی به‌عنوان مربی در کنارم بوده، به اردو‌ها و مسابقات دعوت کردند. همایون امیری و شهرام فاتح در کادرفنی و غلامرضا کریمی که در صربستان همراه ما نبود؛ او پیر و پدر بوکس است. فدراسیون هم در این مدت از ما حمایت کردند با این‌که بوکس انفرادی‌ست، اما واقعا حس می‌کنم یک نشان تیمی گرفته‌ایم. ما مثل یک خانواده‌ایم و همه به من محبت داشتند.

بعد از این مسابقات چه برنامه‌ای داری؟

قطعا این یک شروع بود. من تلاشم را ادامه می‌دهم. سال بعد هم بازی‌های آسیایی را در پیش داریم. دوست دارم در آینده بوکس حرفه‌ای را شروع کنم.

در پایان از انتظارات بوکسور‌ها برای ادامه راه بگو.

بوکس ایران کمبود‌های زیادی داشته و دارد. از مشکلات اقتصادی ورزشکاران تا امکانات محدود و شرایطی که با رقبای جهانی و المپیکی فاصله دارد. امیدوارم حالا که ما حرفی برای گفتن داریم و نگاه دنیا را به بوکس ایران تغییر داده‌ایم، کمک کنند دغدغه‌های کمتری داشته باشیم تا این راه ادامه داشته باشد.

منبع: جام جم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بوکسور ایرانی دانیال شه بخش بوکس ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۳۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت رستمی از مبارزه با فرنگی‌کار ژاپنی با وجود مصدومیت

نایب‌قهرمان کشتی فرنگی آسیا می‌گوید که ابتدای مبارزه فینالش با حریف ژاپنی آسیب دیده اما تعصب ایرانی‌اش اجازه نداده میدان را ترک کند و تا آخرین لحظه هم برای بردن جنگیده است. - اخبار ورزشی -

محمدرضا رستمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم با اشاره به مصدومیتش در مسابقات قهرمانی آسیا، اظهار داشت: در کشتی فینال آسیب دیدم. بعد از بازگشت از مسابقات MRI دادم و تشخیص، پارگی همسترینگ بود. چند هفته باید فیزیوتراپی کنم و بعد از آن دوباره تمریناتم را شروع خواهم کرد.

وی درباره اینکه آیا این آسیب‌دیدگی در شکست 9 بر 5 او مقابل حریف ژاپنی در فینال تاثیر داشت؟ گفت: نمی‌خواهم بهانه بیاورم. به هرحال آسیب دیدم، همان ابتدای کشتی هم پایم آسیب دید اما تعصب ایرانی‌ام اجازه نداد میدان را ترک کنم و همه تلاشم را کردم که این کشتی با برد همراه شود اما نشد. تا لحظه آخر جنگیدم که با کسب مدال طلا کارم تمام شود.

رستمی در خصوص اینکه به دلیل رضایتبخش نبودن عملکردش در قهرمانی آسیا به اردوی جدید تیم ملی دعوت نشده، خاطرنشان کرد: هیچ کشتی‌گیری نمی‌خواهد ببازد. من هم می‌خواستم با برد کشتی را تمام کنم اما نشد. خودم هم راضی نبودم.

دارنده مدال برنز جوانان جهان در سال 2019 درمورد اینکه چقدر شانس حضور در مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی را برای خود قائل است، گفت: نمی‌دانم نظر کادر فنی چیست اما تلاش می‌کنم و امیدوار هستم که در ادامه مسیر بتوانم اعتماد کادر فنی را جلب کنم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بوکس قهرمانی جوانان و امید آسیا| صعود اسماعیلی به فینال با ناک‌اوت حریف؛ سلطانی و ملک‌خطابی برنزی شدند
  • میاندوآب قهرمان مسابقات بوکس نونهالان آذربایجان ‌غربی شد
  • قهرمانی میاندوآب درمسابقات بوکس نونهالان آذربایجان‌غربی
  • روایت رستمی از مبارزه با فرنگی‌کار ژاپنی با وجود مصدومیت
  • میاندوآب قهرمان مسابقات بوکس نونهالان آذربایجان‌غربی شد
  • سه نماینده امید بوکس ایران از قهرمانی آسیا حذف شدند
  • حذف پنج نماینده دیگر ایران در بوکس قهرمانی جوانان و امید آسیا
  • يزدانى - اسنايدر، كشتى جهان چشم انتظار شماست!
  • درخشش بوکسور مراغه‌ای در مسابقات آسیایی
  • نایب‌ قهرمانی ‌خوزستان‌ در کشتی فرنگی نونهالان ایران