Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@04:26:57 GMT

چرا اولین طلای پارالمپیک ایران پخش مناسبی نداشت؟

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۵۱۰۶۹

چرا اولین طلای پارالمپیک ایران پخش مناسبی نداشت؟

صداوسیما که بازی های کاروان اعزامی کشورمان به مسابقات المپیک را به صورت کامل پوشش داد، حالا در پخش بازی های پارالمپیک و پوشش تصاویر مربوط به مسابقه وزنه بردار کشورمان که به اولین مدال طلای ایران هم منجر شد، با این پرسش مواجه شده است که چرا جریان این دیدار باید توسط یک موبایل و با کیفیت پایین پخش شود؟

روح الله رستمی روز گذشته موفق شد مدال طلای وزنه برداری پارالمپیک توکیو را کسب کند و کاروان ایران را به اولین مدال طلای پارالمپیک برساند اما نکته قابل توجه این مسابقه پخش این رویداد با کیفیتی غیرقابل انتظار از صداوسیما بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا پورحسن ـ مدیر پخش شبکه ورزش سیما ـ در گفت و گویی با ایسنا درباره ی نحوه پخش مسابقات وزنه برداری تیم ایران در پارالمپیک، توضیح داد: پوشش مسابقات پارالمپیک از سوی کشور میزبان، متفاوت از مسابقات المپیک است؛ از این جهت که به دلیل شرایط جسمی و نحوه برگزاری مسابقات، متولی برگزاری که در حال حاضر کشور ژاپن است، شرایط پخش تلویزیونی را برای همه ی رشته های پارالمپیک فراهم نکرده است.

وی ادامه داد: بخشی از مسابقاتی که پخش تلویزیونی می شود، به دلیل این است که در دوره های قبل، خود برگزارکنندگان مسابقات المپیک از کشورها نظرسنجی کردند و بر اساس این نظرسنجی ها، برخی کشورها برای پخش تلویزیونی برخی رشته ها مطالبه کرده بودند. به عنوان مثال برخی رشته ها ی فوتبال نابینایان و یا بسکتبال با ویلچر یا والیبال نشسته جزو مطالبات کشورها در دوره های قبل بود که به دلیل تقاضا و جذابیتشان پخش تلویزیونی داشته باشد. در این دوره هم امکان پخش تعدادی از رشته های ورزشی را خود پخش کننده مسابقات پارالمپیک فراهم نکرده که مسابقات وزنه برداری هم شامل آن می شود. همان طور که شرایط پخش تلویزیونی مسابقات تیرو کمان و یا دورمقدماتی مسابقات والیبال نشسته هم فراهم نشده است.

مدیر پخش شبکه ورزش تاکید کرد: مسابقات والیبال نشسته هم از دور یک هشتم به بالا پخش تلویزیونی دارد و این مساله ربطی به صداوسیما ندارد که حق پخش آن را خریداری نکرده است. برگزارکننده شرایط پخش تلویزیونی آن را فراهم نکرده است. با این حال به دلیل اینکه بسیاری از رشته های ورزشی برای ما اهمیت دارد و مدال آور است، تیم رسانه ای صداوسیما که در توکیو مستقر هستند با حداقل امکانات، تصاویر را به آنتن می رسانند. حتی با اینکه وقتی موبایل روشن باشد، تخلف گزارش می شود و شاید همکاران ما را اخراج کنند اما با همه ی این مشکلاتی که وجود دارد، این شرایط را فراهم کردند که حتی در سطح ارتباط موبایلی هم که شده بتوانیم  پخش زنده این رویدادها که منجر به کسب مدال از سوی ورزشکاران ما می شود را نشان دهیم.

پورحسن سپس گفت: اگر یادتان باشد شبکه ورزش در مسابقات المپیک از ساعت 4 صبح پخش زنده همه مسابقات را داشت؛ بنابراین اگر شرایط پخش زنده مسابقات فراهم باشد ما کوتاهی نمی کنیم. حتی خیلی از رشته هایی که ایران در آن حضور ندارد، به دلیل علاقه مندی مخاطبان به این رشته ها، پخش تلویزیونی می کنیم. بنابراین آن رشته هایی که نمی توانیم پخش تلویزیونی داشته باشیم، به دلیل این است که خود متولیان برگزاری مسابقات، پوشش تلویزیونی برای آن رویدادها تدارک ندیده اند و یا در دوره های قبل بر اساس بررسی ها و نظرسنجی هایی که شده، علاقه مندی کشورهای پای ثابت مسابقات پارالمپیک، در قبال برخی رشته ها کم بوده است و پخش تلویزیونی را محدودتر طراحی می کنند. برای پی بردن به صحت این موضوع، حتی می توان به جدول پخش تلویزیونی این مسابقات در سایت خود المپیک رجوع کرد و اطلاعات را درآورد.

مدیر پخش شبکه ورزش سیما همچنین در پاسخ به اینکه آیا خود صداوسیما نمی توانست تجهیزات مناسب برای پخش برخی مسابقات از جمله وزنه برداری که از ورزش های محبوب کشورمان است را فراهم کند؟ توضیح داد: ما در آنجا تجهیزات پخش تلویزیونی داریم و امکانات هم فراهم است اما مجوز نمی دهند. در حال حاضر  استفاده از موبایل و اینترنت هم با محدودیت روبه روست و سخت گیرانه برخورد می کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پارالمپیک 2020 توکیو روح الله رستمی مسابقات المپیک پخش تلویزیونی وزنه برداری شبکه ورزش شرایط پخش رشته ها ی رشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۱۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت

‌به گزارش خبرنگار مهر، آئین اختتامیه مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت کارکنان سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور ویژه بانوان در پنج رشته و ویژه آقایان در ۶ رشته به میزبانی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز ظهر پنج شنبه در مرکز تربیت مربی کرج برگزار شد.

بهزاد غفاری، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز در این مراسم عنوان کرد: ۳۶۰ نفر از کارکنان سازمان فنی و حرفه‌ای سراسر کشور در ۶ رشته فوتسال، والیبال، شنا، دارت، شطرنج و تنیس روی میز با یکدیگر به رقابت پرداختند.

وی با اشاره به اینکه این مسابقات از ۴ تا ۶ اردیبهشت ویژه بانوان و ۱۱ تا ۱۳ اردیبهشت ماه ویژه آقایان برگزار شد، شناسایی و کشف استعدادهای برتر ورزشی را از مزایای چنین مسابقاتی دانست و افزود: این مسابقات فرصتی مناسب برای توسعه و گسترش فرهنگ تعالی ورزش در سطح کشور است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز با بیان اینکه دو نفر البرزی در رشته دارت ویژه آقایان در این رویداد ورزشی شرکت کرده‌اند، تصریح کرد: البرز برای اولین بار میزبان این مسابقات است.

غفاری با اشاره به هزینه‌های بالای باشگاه‌های ورزشی، از مسؤولان درخواست کرد تا امکانات ورزشی بیشتری با هزینه کم یا رایگان در اختیار کارمندان این اداره‌کل قرار دهند تا بتوان هم سلامت کارکنان را ارتقا داد و هم در مسابقات کشوری به موفقیت‌های چشمگیرتری دست یافت.

وی با بیان اینکه تعداد بانوان شرکت کننده در این جام ۱۳۰ نفر بوده است، اظهار کرد: ۱۲ نفر در رشته شنا و رشته شطرنج، دارت و تنیس روی میز هر یک ۶ نفر به طور جداگانه و هفت تیم والیبال در این مسابقات به رقابت پرداختند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز تعداد آقایان شرکت کننده در این جام را ۲۳۰ نفر اعلام کرد و ادامه داد: ۱۵ نفر شنا و شطرنج، دارت و تنیس روی میز هر یک ۶ نفر به طور جداگانه و هشت تیم والیبال و هشت تیم فوتسال در این جام به رقابت پرداختند.

غفاری تاکید کرد: مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت، سالانه با هدف افزایش توان جسمانی و روحیه کارکنان به دستور سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای برگزار می‌شود.

کد خبر 6095249

دیگر خبرها

  • مربی بنزما جنبه شکست را نداشت!
  • مشکلات جودوکاران پارالمپیکی در حال بررسی است
  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • اولین تصویر از وضعیت دلخراش شجاع خلیل‌زاده بعد از ضربه مهرداد محمدی | اخراج نداشت؟
  • اولین عکس از درب طلای حرم امام رضا (ع) منتشر شد
  • شرایط برای حضور دانشجویان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • شرایط برای حضور دانشجویان توانمند ورزشکار در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • دیلانچیان: شانس کسب دو سهمیه المپیک را برای اولین بار داریم/ یاوری در دسته‌بندی نمایندگان شنای ایران نیست